Catalog produse diverse

5
Yes
None
1
Denumire...
/catalog-produse-diverse/

Diverse

Thumbnail
ColonStef
ColonStef Image
 • Descriere produs

Colonștef este un produs revoluționar de ultimă generație, cu rezultate deosebite pentru toți consumatorii orientați către un regim de viață sănătos.

Conținutul acestui produs 100% natural, din fibre vegetale solubile și insolubile, și argilă, acționează în mod natural pentru curățirea intestinului gros de toxine și reziduuri, reglând astfel tranzitul intestinal și de asemenea poate contribui la normalizarea conținutului de zahăr din sânge și urină și a valorilor colesterolului, susținând astfel imunitatea organismului.

 • Recomandări

Fibrele, în combinație cu lichidele, își măresc volumul de câteva ori, precum un burete, captând toxinele și reziduurile din tubul digestiv și contribuie la eliminarea lor prin difecale.

Se poate administra înainte, după masă sau între mese, amestecat cu 250ml de lichid (apă, lapte de soia, suc natural de fructe sau iaurt). Pentru tineri cu vârste între 10 și 18 ani se recomandă pentru început 2-3 lingurițe dozatoare pe zi, crescând doza progresiv, până la 5-6 lingurițe dozatoare în următoarele zile.

 • Mod de preparare

Se poate administra înainte, după masă sau între mese, amestecat cu 250ml de lichid (apă, lapte de soia, suc natural de fructe sau iaurt).

 • Ingrediente produs

Semințe de in, tarâță de psyllium, rozmarin, chimen, coriandru, oregano, pătrunjel, argilă

 • Mod de ambalare

Recipient (250 g)

 • Contraindicații

La administrarea concomitentă cu medicamentația alopată, se recomandă o pauză de minim o oră între ele.

 

 

SiluetMar
SiluetMar Image
 • Descriere produs

SiluetMar este un ceai care ajută la pierderea în greutate. Cura poate dura între 60-90 zile, pentru ca organismul să se obișnuiască cu schimbările care au loc. Acest amestec de plante care ajută organismul să slăbească are un efect complet: diuretic, laxativ, sudorific, care ajută la accelerarea metabolismului și acționează împotriva cauzelor îmbătrânirii. ceastă cură este recomandată și după mesele copioase de sărbători sau ori de câte ori simțim nevoia de o detoxifiere naturală. Este un bun aliat în lupta cu kilogramele alături de un regim alimentar și un mod de viață sănătos.

 • Mod de preparare

Infuzie – la o cană (250ml) apă clocotită se adaugă 1-2 lingurițe de SiluetMar și se lasă 15 minute după care servește neîndulcit; se beau 2 căni pe zi, înainte de mesele principale.

 • Ingrediente produs

Floare de soc, ceai verde, frunze de sena, frunze de lotus, păpădie, leuștean.

 • Mod de ambalare

Cutie plicuri (20 x 1,5 gr)

 • Contraindicații

Respectând dozele prescrise, nu prezintă contraindicații sau efecte adverse.

ColonStef Image
ColonStef
Descriere produs Colonștef este un produs revoluționar de ultimă generație, cu rezultate deosebite pentru toți consumatorii orientați către un regim de viață sănătos. Conținutul ace... citeşte mai departe
SiluetMar Image
SiluetMar
Descriere produs SiluetMar este un ceai care ajută la pierderea în greutate. Cura poate dura între 60-90 zile, pentru ca organismul să se obișnuiască cu schimbările care au loc. Acest amestec d... citeşte mai departe